fbpx

Hoe we veilig en correct meten

Meting en advies zijn steeds op afspraak

Om veilig te meten om de juiste inlay te bekomen voor je matras, kom je met je partner, een naaste vriend of iemand uit je familiekring. Hij of zij zal je opmeten volgens de aanwijzingen van de YUNO adviseur.

 

Hij of zij zal ook nakijken of je correct ligt op de voorgestelde samenstelling van de YUNO matras. De YUNO adviseur neemt daarbij de nodige afstand in acht.

 

Voor jouw veiligheid voorzien we handgel, handschoenen en mondmaskers. De testmatras en het testkussen schermen we af met onderzoekstafelpapier voor eenmalig gebruik.

 

Meting en advies zijn steeds op afspraak, zodat we ruimte en tijd kunnen maken voor een veilig gesprek.

1

De meting

Hou je armen gekruist en leg je handen op je schouders. Draai je met je rug naar je helper. Je helper meet achtereenvolgens de breedte van je schouders, taille en heupen met de meetstok. De YUNO adviseur noteert de meetgegevens

2

Gegevens invoeren

De YUNO adviseur werkt de vragenlijst samen met jou af en voert alle gevraagde gegevens in.

3

Inlay plaatsen

De adviseur plaatst de correcte inlay in de testmatras. Hij bedekt de matras en het kussen met onderzoekstafelpapier.

4

De testfase

Neem in zijslaaphouding plaats op de matras volgens de aanwijzingen van de YUNO adviseur. Je helper plaatst pinken en duimen gespreid over de wervelkolom, van aan de hals tot net boven het staartbeen. Wanneer alle vier de vingers een rechte en horizontale lijn volgen, lig je correct.

Hoe we veilig en correct meten voor je slaapprofiel

Zelf een 100% correcte slaaphouding ervaren?

Test de YUNO matras in 1 van onze adviespunten: Goed Thuiszorgwinkel, OZ Shop, Medishop De Voorzorg, Orthoshop,… Maak een afspraak met een YUNO adviseur voor de opmeting van je slaapprofiel.