fbpx

Testimonials

Luciana Colladet

Op de beurs in Genk kwam ik op jullie stand terecht. We kregen een uitgebreide en interessante uitleg over jullie matrassen. Omdat ik altijd rugpijn  had en nooit uitgeslapen was, heb ik besloten om bij jullie een matras en kussen te kopen. Ik ben er heel tevreden over. De matras voelt lekker zacht aan en ik slaap er veel beter op. 

Na 8 maanden slapen op een YUNO matras

Yolande Melotte

Op november 2017 is onze nieuwe boxspring geleverd met bijbehorende matrassen. We hadden deze besteld op het voedingssalon te Brussel. Na een professionele en vriendelijke uitleg hebben we besloten om deze aan te kopen. We zijn er zeer tevreden over. Het is wel niet goedkoop, maar het is elke euro waard. Nadat ik een week of twee aan de matras moest wennen, slaap ik heerlijk. s’ Morgens sta ik op zonder pijn aan mijn schouders en nek. Dit is verleden tijd.

Na 3 maanden slapen op een YUNO matras

De Boey - De Moor

We hebben 2 YUNO matrassen aangekocht. Mijn man slaapt er heerlijk op en is super tevreden vanaf dag 1. Niets anders dan lof erover!  Ik zelfslaap net ietsje minder goed. Op mijn zij gaat het goed maar als ik op mijn rug wil slapen, heb ik toch een beetje last tussen de schouderbladen. Uiteraard  is het niet enkel de aanpassing van de matras want rond dezelfde periode heb ik ook een CPAP ( slaapapneu) apparaat. In het totaalplaatje is het voor mij in ieder geval al wel een verbetering tegenover mijn vorige matras.

Na 1 maand slapen op een YUNO matras

Familie Clijsters-Vriens

Mijn man en ik zijn super blij met onze aankoop. Wij slapen heerlijk en staan ’s morgens fris en monter op. Wat jullie ons beloofd hadden, hebben wij aan de lijve mogen ondervinden.

Na 6 weken slapen op een YUNO matras

Jos Dupont en Liesbeth Verbist

Dag Gert, we hebben de YUNO matrassen gekocht op ideaal wonen in de maand maart 2018. Een betere nachtrust en meer comfort tot op heden. Onze beste aankoop sinds 42 jaar. Ik zou ze aan iedereen willen aanbevelen. Met vriendelijke groeten.

Na 6 maanden slapen op een YUNO matras

Meer getuigenissen? klik op het logo hieronder: