fbpx

Getuigenissen

Luciana Colladet

Via de beurs in Genk ben ik bij jullie stand gekomen. Wij hebben daar een hele uitleg gekregen over jullie matrassen, en dat vond ik heel interessant. Omdat ik altijd rugpijn  had en nooit uitgeslapen was, heb ik besloten om bij jullie een matras en kussen te kopen. En nu ben ik er heel blij mee. De matras voelt heel zacht aan ,en ik slaap er veel beter op. 

Na 8 maanden slapen op een YUNO matras

Yolande Melotte

November 2017 is onze nieuwe boxspring geleverd met bijbehorende matrassen. Wij hadden die besteld op het voedingssalon in Brussel. Na een professionele en vriendelijke uitleg hebben we besloten om deze aankoop te doen We zijn er zeer tevreden over. Het is wel niet goedkoop maar elke euro waard. Nadat ik een week of twee aan de matras moest wennen, slaap ik heerlijk. s’morgens sta ik op zonder pijn van mijn schouders en nek. Dit is jaren geleden.

Na 3 maanden slapen op een YUNO matras

De Boey - De Moor

Goeie morgen, Wij hebben 2 matrassen van u gekocht en mijn man slaapt er heerlijk op en is dus super tevreden vanaf dag 1.Niets anders dan lof!  Ik slaap net ietsje minder goed. Op mijn zij gaat het goed maar als ik op mijn rug wil slapen, heb ik toch een beetje last tussen de schouderbladen. Uiteraard  is het niet enkel de aanpassing van de matras want rond dezelfde periode heb ik ook een CPAP ( slaapapneu) apparaat. Dus ik hoop en duim dat het binnenkort wel zal beteren.  Maar al bij al ben ik ook zeker best tevreden over de matras.

Na 1 maand slapen op een YUNO matras

Heidi Gregoor

Ik slaap heel goed, kan zelfs ’s morgens uitslapen (als ik niet moet werken). Dat kon ik vroeger niet omdat ik tegen de ochtend teveel pijn had en moest gaan stappen om de pijn te verlichten. Buiten het metaal in mijn rug heb ik daardoor ook artrose in mijn heupen en schouders. Dus geen sinecure om een goed bed te vinden. De twee bijkomende inlegstukken en de apart hoezen geven mij een groot veiligheidsgevoel voor mijn slaaptoekomst! Ik kan hier eerlijk achterstaan! PS: Ik heb vanmorgen geslapen tot half tien, waardoor Eddy toch twee maal is komen kijken of alles nog in orde was met mij.

Na 2 maanden slapen op een YUNO matras

Familie Clijsters-Vriens

Mijn man en ik zijn super blij met onze aankoop. Wij slapen heerlijk en staan ’s morgens fris en monter op. Wat jullie ons beloofd hadden, hebben wij aan de lijve mogen ondervinden.

Na 6 weken slapen op een YUNO matras

Jos Dupont en Liesbeth Verbist

Dag Gert, De YUNO matrassen gekocht op ideaal wonen in de maand maart 2018. Een betere nachtrust en meer comfort tot op heden. Onze beste koop sinds 42 jaar. Ik zou ze aan iedereen willen aanbevelen. Met vriendelijke groeten.

Na 6 maanden slapen op een YUNO matras

Meer getuigenissen