fbpx

De helpdesk voor een correcte slaaphouding

YUNO, meer dan een slaapsysteem

Kies je voor YUNO, dan word je met zorg omringd. Het begint natuurlijk altijd met de geheel op maat gemaakte YUNO matras en het bijhorende kussen. Maar kiezen voor YUNO betekent ook omkadering door ons team van vakmensen en paramedici, die je zullen begeleiden in je zoektocht naar een weldoende slaap.

De weg naar gezond en comfortabel slapen

Een 100 % correcte slaaphouding (recht en horizontaal) is voor het merendeel van de slapers gelijk aan comfortabel liggen, maar in sommige gevallen (vooral bij rug- of nekproblemen), kan het gebeuren dat er verdere aanpassingen aan de YUNO matras moeten gebeuren. 

De Custom Inlay

In dat geval zoeken we in samenspraak met jou naar de best mogelijke oplossing. Meestal bekijken we de mogelijkheden samen bij je thuis. We proberen allerlei mogelijkheden uit aan de hand van losse “puzzelstukken”. Dit zijn verschillende stroken koudschuim in allerlei hardheden, waarmee we een “custom-made” inlay kunnen simuleren. De custom inlay is een unieke inlay, die helemaal voor jou alleen wordt ontwikkeld. Deze inlay vervangt dan jouw vorige inlay. Als de meer dan 800 mogelijke samenstellingen van de inlay niet volstaan, bedenken we een oplossing out of the box.

Meting voor matras

Enkele referenties

Zo verwees de grootste rolstoelen-aanbieder in Vlaanderen een patiënt met scoliose (zijdelingse kromming van de wervelkolom) naar ons door. We hielpen haar met een YUNO matras die aan de linkerkant een andere samenstelling had dan aan de rechterkant.

Zo combineerden we een andere keer voor iemand met een zeer specifiek knieprobleem een YUNO matras met een drukverlagende zone aan de voetzijde van de matraskern. Ook dat werkte uitstekend. 

Garantie op een gezonde en comfortabele slaap

Meerprijs voor dit soort van verregaand maatwerk? Niets. Het hoort bij de ultieme service die YUNO aan al zijn klanten biedt.

Wie in de eerste honderd dagen assistentie wenst, krijgt die gratis. En eens gestart, gaan we daarmee door tot we de oplossing gevonden hebben. Want dat is de service, die jij verdient als je voor YUNO kiest.

Test gratis de YUNO matras voor 40 dagen, we contacteren je binnen 24 uur voor een intakegesprek of bel ons via 059 41 25 61

Meer informatie zoals adres- en contactgegevens van onze adviespunten, kan je hier raadplegen.

Na ontvangst van je formulier contacteren wij jou binnen 24u om je afspraak te bevestigen.

Wist je dat je als lid van een ziekenfonds geniet van terugbetaling bij aankoop? Meer info kan je aanvragen in een van onze adviespunten.

Zelf een 100% correcte slaaphouding ervaren?

Test de YUNO matras in 1 van onze adviespunten: Goed Thuiszorgwinkel, OZ Shop, Medishop De Voorzorg, Orthoshop,… Maak een afspraak met een YUNO adviseur voor de opmeting van je slaapprofiel.